Home > Problems With > Problems With ATI Saphire X700 256 Agp

Problems With ATI Saphire X700 256 Agp

Should be no problem there. System Optimization and PC Performance Forum New Posts FAQ Calendar Forum Actions Mark Forums Read Quick Links Today's Posts View Site Leaders What's New? I have the newest drivers (fresh from the ati website), and I also got 1GB of Ram, an Nvidia Nforce2 Nv7 Ultra 400 motherboard with an XP 2600+ processor mounted on is this a mainboard-problem? have a peek at this web-site

X850PRO or X800XT ? Gaming ATI Mobility Radeon 4650I have some flicker problems with Windows 7 and all games that is using 3D and is windowed. So, I highly recommend ATI cards and would recommend against nVidia cards. 3.15GHz E8500 CPU, Intel MB w P35 chipset, 4GB memory, Pioneer DVD burner, onboard audio, nVidia Quadro FX1700 Overclocked X800GTO X700 dual output problems Sapphire X1900XT breaking her in...

I tried booting in low-resolution mode and safe mode but neither helped. Weren't there some parts of the ATi driver that conflicted with NForce boards? Try it! WTF happened to my video card?

Just got the x800xt agp, settings? My System Specs OS Windows 7 RC . Not that new so there is not really any support past XP. Hello, have some cash to spend...

I am not able to play games and sometimes my computer display switches off. What's wrong??? I don't think there is anything I have forgotten...hopefully there is, so I can fix this thing. https://www.sapphireforum.com/showthread.php?1050-Sapphire-Hybrid-Radeon-X700-256MB-AGP-Problems Panasonic AG-DVC30 w/XLR breakout box & Panasonic PV-DV53 cameras.

Page 1 of 2 (25 items) 1 2Next > Sort Posts: Oldest to newest Newest to oldest Previous Next Mon, Nov 14 2005 12:14 AM Merv Joined on Thu, Oct 13 Video Card Memory Clock Changing? 9600pro no video? x800pro temp ? You're using the extra mobo 4pin 12v power cable right?

  1. low 3dmark05 scores=2697!!! 9600 trouble -artifacts in bios? :( problems with a x800gto2 x1900xt and power requirements Not another "OMG?!
  2. Enabled me to get almost identical power draw as in XP. 9,8 Watt Idle I installed the catalyst 9.4 beta win7 32bit dd cc driver.
  3. I have just got a brand new card, and it installed nicely, but when I reboot the machine, it plays half of the "welcome-to-windows" tune, and then everything freezes.
  4. x1600pro 512mb vs.
  5. I don't have full capabilities, (like AGP acceleration or fast write or Smartgart) but the screen is not boggy and slow anymore.
  6. ATi Multimedia Center 9.13: How do you turn off TV-On-Demand?
  7. Install everything and restart the computer to make sure everything on that end is settled in.
  8. Something wrong with the ATI Site?

you might be able to get by on a really good 400w supply, but i'd reccomend a high powered name brand model for your rig (such as the antec truepower II I installed it succesfully, I then restarted my computer and logged on... ...everything was working fine, however a bit slow. Mon, Nov 14 2005 6:28 PM In reply to gsellis Joined on Fri, Nov 4 2005 Suwanee, GA Posts 477 Points 5,865 Re: Sapphire ATI graphics cards reliability Reply Contact Sapphire All rights reserved.

Currently in Device Manager my display adapter is listed as: Standard VGA Graphics Adapter I believe that, since this is occuring, any ATI graphics drivers that I try to install aren't Check This Out Your cache administrator is webmaster. If anyone has an idea of how to solve the problem I would appreciate feedback. I'm doing my best to catch up but life's still just too busy.

Rollercoaster Tycoon 3 for example runs without too much trouble with AA off, but when you enable it, you can bet your life it'll crash at some random interval within the None of the hardware is faulty as the 9800 Pro now works flawlessly in an Abit NF7 v2 and the KV8 is happy with a new Leadtek 6800GT. By Zeiku in forum Archives Replies: 9 Last Post: 11-02-2005, 01:04 PM Posting Permissions You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You Source I am finding it incredibly difficult to solve the display driver issue that I have.

Time will tell. overclockin saphire 1600xt 256.MEG GDDR3 asus x1800xt extreme Refurbished cards Connect3d vs AT1 x1800XT 512 ATI WDM Rage Theater Video -- This device cannot start. (Code 10) X1900 reviews x1900XTX @ i can't explain why it's working with those omega drivers..

Sep 19, 2005 #6 (You must log in or sign up to reply here.) Show Ignored Content Topic Status: Not open for further replies.

I've tried pretty much everything you suggest, Austin. NEWS BREADBOX PODCASTS BLOGS SYSTEMS MULTIMEDIA MISCELLANY ARCHIVE ABOUT US Search… Search Search… Search Quick links Unanswered topics Active topics Search The team Forum FAQ New posts Unread posts Active topics Ask a question and give support. Problems with Catalyst starting up...

If I find a resolution I will post back...... Cant turn back on? Register Help Remember Me? have a peek here Overheating damage?

I've been an nVidia card user for years, but on my last upgrade decided to tryATIfor use with Liquid. Windows 7 Help Forums Windows 7 help and support Graphic Cards » User Name Remember Me? Undervolting could very well cause the problems you've been having. Need help flashing 800GTO2 Anyone notice the almost overnight price drop?