Home > Problems With > Problems With My Modem(speedtouch330)

Problems With My Modem(speedtouch330)

Requirements Mac OS X 10.4, SpeedTouch 330 DSL modem.*Previously available here Related Links Version for Mac OS X 10.3 or earlier available here. I suspect it may relate to specific installations of Windows XP, in this case the PC had been upgraded from Windows 98 which may be a factor. Sunday, February 25, 2007 10:38 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote WHERE DID YA FOUND THEM??   I have the simular problem !!     mail me at If you find the above helps you please let me know! have a peek at this web-site

Attempts to locate the required driver anywhere on the supplied CD failed. If I pull the modem connection out and put in in another USB port it will sometimes work again. The USB light on the modem is flashing red. When I hover my mouse over the Speedtouch diagnostics icon in the tool bar I am told the modem is not plugged in, which it quite clearly is. http://www.techspot.com/community/topics/problems-with-speedtouch-330-modem.20660/

All Rights Reserved. I managed to install a set of drivers from the web which appear to work since all the lights on the modem have gone solid green and manually made a dial-up connection, If you are using an older one may be worth upgrading.click here spuds 19:50 03 Oct 07 A number of questions.Are you running USB1 or USB2Are you connecting straight into Click here to Register a free account now!

  1. Nintendo Switch review: Hands-on with the intuitive modular console and its disappointing games… 1995-2015: How technology has changed the world in 20 years Method Studios' title sequence for BBC series Taboo
  2. This was to start the installation from the supplied CD, plug the modem in, allow it to install the first driver and then, when it complained it could not find the
  3. The phone was fine, broadband was dodgy.

TechNet Products IT Resources Downloads Training Support Products Windows Windows Server System Center Browser   Office Office 365 Exchange Server   SQL Server SharePoint Products Skype for Business See all products Join thousands of tech enthusiasts and participate. The router works fine but I can't get the the Wireless adapter (Netgear WPN111) to work. This technique identified that my wife had damaged the cable outside the house when she was cutting the hedge.

To be perfectly honest most Error 680s are caused by something in the house. This thread is now locked and can not be replied to. Join the community here, it only takes a minute. All Rights Reserved.

May 14, 2003 Add New Comment You need to be a member to leave a comment. Join the community here. TechSpot is a registered trademark. The first driver installed but the second was reported as not found.

Closed down internet, tried to re-connect, but couldn't. http://www.pcadvisor.co.uk/forum/helproom-1/speedtouch-330-modem-problems-301439/ The file is called alcandis.inf and can probably be found by searching on Google. Nov 10, 2005 #2 (You must log in or sign up to reply here.) Show Ignored Content Topic Status: Not open for further replies. Terms of Use Privacy Policy Licensing Advertise International Editions: US / UK India Installing a Speedtouch 330 Modem My mother upgraded to Broadband with Wanadoo (now called Orange) and it

Ask a question and give support. Check This Out You will not have any errors and you dont have to reinstall the drivers every time you use your pc. If we have ever helped you in the past, please consider helping us. Two green lights appeared on the modem which implied it was working, but attempts to use the connection icon on the desktop resulted in an application error message.

It took over three weeks looking for clues on the Internet (there were several references to the problem, but nobody described how to solve it) and some guess work to come Clearly not everyone who installs the Speedtouch 330 modem has this problem. Please visit this page to clear all LQ-related cookies. Source If things don't improve the fault is upstream of your master socket and so the responsibility of the tel co.

If things have now improved you have an extension in the house causing the problem. However I have the solution to this problem. When I type in "ifconfig ppp0" I reports that it could not find the device.

Username Forum Password I've forgotten my password Remember me This is not recommended for shared computers Sign in anonymously Don't add me to the active users list Privacy Policy

PC

It does work but will still give you BSOD everytime you reboot. By joining our community you will have the ability to post topics, receive our newsletter, use the advanced search, subscribe to threads and access many other special features. Is it possible there is something wrong with my Windows installation? Click Here to receive this Complete Guide absolutely free.

Quite simply, there are no Windows 8 drivers available for the Speedtouch 330. I've since discovered that 2 other people (who live within 3 miles of my house) are also having trouble connecting to the internet supplied by Orange. After several more line tests via ISP, I phoned BT independently yesterday. http://hcsprogramming.com/problems-with/problems-with-geforce2-fps.php After I restart the computer several times before displaying the desktop I get a blue screen, IRQL NOT LESS OR EQUAL, i don't have the exact erorr code right now.

The Vista drivers do not work with Win 7. Facebook Google+ Twitter YouTube Subscribe to TechSpot RSS Get our weekly newsletter Search TechSpot Trending Hardware The Web Culture Mobile Gaming Apple Microsoft Google Reviews Graphics Laptops Smartphones CPUs Storage Cases I can't get it to work, the Tiscali CD is useless and Tiscali helpdesk are unable to support any queries about Vista. Join the community here, it only takes a minute.

The one I know works is version 201.2.0.0 dated 11/12/2002 (the version number can be seen by opening alcandis.inf in a text editor and reading it) though other versions may well Alcatel SpeedTouch 330 Drivers contains Mac OS X drivers for the SpeedTouch 330 DSL modem. disconnect your modem completely delete all old or new modem drivers from your hard drive reboot install vista drivers and re-connect usb cable when prompted tothen fill in the same id Certainly with it, you'll get Internet :D It's just a thought...