Home > Video Card > Video Card Tyan Radeon 9600 Cannot Install

Video Card Tyan Radeon 9600 Cannot Install

Antech TruePower 330 DIY Clear Case ASUS P4P800 Deluxe Intel P4 3.0G 800FSB 1 GB Duak Channel DDR ATI Radeon Pro 128MB Mitsubishi NXM76LCD monitor 4 HDD's 1 Yamaha CD Burner Install Direct X 10 3. i believe it to be down to motherboard/agp interaction. - by qib radeon 8500 infinite loop problem (12:29am est tue oct 08 2002)

my problem started yesterday when i installed broderbund ECarlson 2005-05-21 01:54 If you have DVI, and the DVI cable, you use DVI. click site

Couldn´t find any other driver. What fan? We are both using different drivers though, and we both have different apps and other stuff installed, so we can't really directly compare the two.- Eric www.InvisibleRobot.com LordMach 2003-07-12 16:09 hmm... I tested with W2K Pro and XP Pro.Using just the AGP card and one of the PCI cards led to problems.

that's it! - by robert wtf? (5:28am est sun dec 28 2003)i've had this same problem with 2 different fujitsu n3010 notebook computers. everything is running at stock speeds or below. http://www.ati.com/technology/hardware/radeon9700/index.html I am having problems setting up my G9700 PRO.

if 6 different things are using that irq, how will the cpu decide which one is more important when its the irq that is supposed to be seperating hardware for the It was with the svideo plug connected to my video-card.Originally I tried using a 4pin and a 7pin which both had the rectangular black pin. this setup doesnt work under 98, 2k, or xp. thanks a lot for your help man.

i've tried working with drivers, agp settings and fast write, to no avail. now that might sound nice – a bit of extra performance but the procedure fails when overloaded. 3d games and win xp put too much load on the memory queuing timer Even with the mobo video only, you still get the error. http://newwikipost.org/topic/ct8N3GPvRTM09EBZgccRmzsWFI1jWjlx/Looking-for-suggestions-on-Radeon-9600-video-card-trouble.html Is that true for all models?Yes, you can download any of ATI's reference drivers from their website for use on any Tachyon card.

it just cannot be. :dthe interesting part is that all of the above (and all other) parts were working without any single "infinite loop" error until… i have changed my asus i buyed hercules 3d prophet fdx 8500le 64mb and tested all games and everything works fine!! Garth, I understand the difficulties that you are currently facing. I've got a HP Pavilion zx5000 notebook with ATI Radeon 9600 on board.

  1. thanks already :) - by mithrandir i solved infinate loop amd via ati !!! (2:37am est thu feb 27 2003)msi via kt400 + windows xp + ati radeon 9700 pro !!!
  2. the problem I have is that I can see the refresh rate, and I have an lcd monitor, this didn't hapen before....Any suggestions ?Liviu Alan 2006-03-21 06:22 Hi All.
  3. I am stuck with the VgaSave drivers.
  4. as i said before no solution no idea what to try next - by andy m serendipity!!!! (12:19pm est wed sep 10 2003)after trying everything - even bought an asus fx5900
  5. I think the source of the problem was step 2 (e.g multiple CPU's) after I disabled 1 my CPU's and installed the ATI driver then everything worked however I did all
  6. Monitor will not go to sleep/"Check Signal Cable" box instead of Standby on Radeon 7850 via DVI-VGA adapter solved What kind of monitor connectors would be used with an ATI Radeon

Still only one CPU in Taskmanager. http://www.geek.com/blurb/the-infinite-loop-problem-549322/ disable acpi in the bios and reload windows xp! it sucks and you will solve all your video problems and i even gained 14fps in my video games when i did it! Here is the link to the Asus Forum Site.

I'm not sure why it takes Level 2 to "weed" out a request such as mine. get redirected here If I install the mainboard drivers that came with the motherboard, I get a blue screen during reboot that says "Error message: STOP 0x000000EA THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER". No more error 43, Aero up and working, system performance jumped from 1 to 3.3  Hope this information helps someone !!! Creating a new account (remotely) allowed me to login, but I only got a bunch of "Application Failed to Initialize" crap, and explorer was useless.

If it did this then the 9000 would not be visible when I got into windows. Aug 13, 2007 #4 Madder TS Rookie Topic Starter Posts: 27 Tried Driver Cleaner Pro and removed all old nvidia drivers and all ati radeon drivers from previous installation attempts. i get the infinite loop in linux after only a couple of minutes doing nothing special no problem in windows!

i'd really like to know what's up with this. http://hcsprogramming.com/video-card/video-card-for-multimedia-home-video-editing-and-authoring.php Zsolt 2006-04-11 02:42 Because the pins he is talking about are the Luminence SIGNAL (Y) and the crominance SIGNAL (C) pins.

but starting to anoyng me, when ati drivers also have been installed. This is the only possible thing that could have went wrong? Yes the regional settings matter and yes there is a problem with composite signals.

if this didn't solved you, maybe: heat factor (bye a better cooler or fans), maybe bad drivers..

As this process may take some time we ask that you be patient and a Level 2 tech will contact you as soon they can to help resolve your issue.Best Regards,NVIDIA Somehow I can't seem to get back to it. Aug 13, 2007 #2 Madder TS Rookie Topic Starter Posts: 27 I'll try that. so i formatted everything and only installed nescecary drivers "no software, to check if any programs were messing" and haleluja, i came to the conclusion that everything started after i tried

All Rights Reserved. it worked for me. Hopefully it will work OK. my review here I cannot get it to go into format-menu and do a clean install.

While you're there you can also identify how many 6-pin and 8-pin PCI-E connectors are available. Picking the right power supply is even more important if you’re upgrading to a multi-card configuration, Other than that my ATI 9800 XT and Athlon64 x2 4200+ are running fine. The card has its own connector for the fan. I had the same problem and it was because of the s-video to composite adapter.

They have a separate forum for every device they're branding as their own. When searching for updated VIA drivers it says, they're already included in Vista. Be sure you uninstall any old graphics card drivers BEFORE installing a new one. but i want use 2 monitors and TV...

please post if you have any ideas…thanks - by beef ati radeon 8500 infinate loop (12:28am est tue sep 17 2002)i have tried countless drivers, un/re-seating the video card, formatting and i have uninstalled sun's vm and the error just gone…

how can it be????????? - by weird no solution (7:09am est sat sep 20 2003)any ideas ????????????????????????

maybe we could all If you’re replacing an existing graphics card, unplug any cables connected to it, remove the screw from its retention bracket, and then remove the card. it's the damn acpi!!!

You can see what version of DirectX is on your machine by typing "dxdiag" (without the quotation marks) in the run box.>> I'll try that and post my result, thank youBest To access this Control Panel, please click on Display Properties -> Settings -> Advanced -> SMARTGART. Last resort: Re-install your O/S and then re-install your graphics device drivers. It also seems that Aero Glass is working, after I turned it on :-) Although the 3D Flip effects are not?  Need to do a little more digging. ---edit---OK, ATM I http://www.ati.com/technology/hardware/radeon9000/index.html What are the current gaming issues known with the RADEON 9000 PRO?

after 654 threads of foruns read i understand that the big problem isn't very pretty or spectacular, like drivers, miracle patchs .. i can choose on/off button in properties... Armen 2006-03-11 07:29 Here is the solution:http://www.epanorama.net/circuits/svideo2cvideo.htmlMost S-Video->Composite convertors are shipped without C(4) pin connected. i've tried different video cards each on two different os: winxp pro and win2k pro.

Replaced with ULi based board which, as has been noted here somewhere, already has a fix for the AGP problem. or maybe something else .. Refer to the motherboard manual to determine compatibility. You can also find his work at SemiAccurate.com and his musings on Twitter.